Team

ARDEN ESTATE makelaars: hun vaardigheden, hun profiel

ARDEN ESTATE is een makelaarskantoor in de Ardennen

voortvloeiend uit de vereniging van de heer Régis GAROT en mevrouw Delphine NOWAKOWSKI, beiden makelaar.
Met meer dan 15 jaar ervaring in onroerend goed en in het notariaat, stelt ARDEN ESTATE zijn professionalisme, zijn juridische kennis, zijn kennis van het gebied in onroerend goed evenals zijn communicatie- en vertaalvaardigheden tot uw beschikking.
In de persoon van de heer Régis GAROT, begeleidt het agentschap u bij al uw vastgoedtransacties: aankoop, verkoop maar ook schatting van uw eigendom tegen de juiste marktprijs.

Verkopers, ARDEN ESTATE onderzoekt uw eigendom

in de diepte; zij is geïnteresseerd in haar geschiedenis, alsmede in de geografische perimeter waarin zij zich bevindt. Deze grondige kennis van de sector, die de heer GAROT in de loop der jaren heeft verworven op de wegen van de Ardennen, blijkt zeer waardevol te zijn: het stelt ARDEN ESTATE in staat om de toekomstige koper van uw onroerend goed rijke, volledige en nauwkeurige informatie te verstrekken, waardoor het besluitvormingsproces voor de aankoop van onroerend goed wordt vergemakkelijkt.

Kopers, ARDEN ESTATE analyseert uw verwachtingen en behoeften:

zodat het alleen het eigendom of de eigendommen presenteert of zoekt die met uw aspiraties overeenstemmen.

U bent Brits, Nederlands, Belgisch, Luxemburgs, burger van de Europese Unie:

ARDEN ESTATE beschikt over een extra troef, in de persoon van mevrouw Delphine NOWAKOWSKI, die in staat zal zijn om u te begeleiden bij uw stappen, onderhandelingen en transacties in het Engels tot stand te brengen, maar ook om meer specifieke vragen te beantwoorden, die verband houden met de “internationale context” van de situatie: Daartoe zal zij gebruik maken van haar ervaring als voormalig expat in het Verenigd Koninkrijk, die zelf onroerend goed “in het buitenland” heeft gekocht. Zij zal putten uit deze ervaring om u bij te staan, u te begeleiden als u zich in de verte bevindt, en ervoor te zorgen dat uw ervaring een succes wordt!

Een eigendom kopen of verkopen in de Franse Ardennen ?

Onze Ardennen genieten van een bevoorrechte geografische ligging: Charleville Mézières ligt op 2 uur rijden van Brussel, op 1 uur en 40 minuten van Luxemburg, op 4 uur van Amsterdam of op 6 uur en 15 minuten van Londen (via de Shuttle, de tijd voor douaneformaliteiten niet meegerekend). Een groene regio, met een ongerepte natuur, het blijft resoluut Frans: gastronomie, lokale producten, de nabijheid van de Marne en de Champagne wijngaarden, 2 uur 30 minuten van Parijs, het biedt echte voordelen, waaronder een onroerend goed prijs die veel lager is dan die van grote steden als Brussel, Amsterdam, Londen of Parijs.

Wat uw project ook is: het team van ARDEN ESTATE  staat tot uw beschikking om u te informeren en te adviseren.

Nederlands